La Castanyada

La Castanyada llueix al Raval, malgrat la pluja. I es que desprès de cancel·lar-la per prediccions de mal temps a finals d’octubre, una setmana més tard, el xàfec sobre la ciutat de Barcelona no ha sigut suficient per apaivagar els ànims i les ganes de festa dels Joves del Casal.

 

Bidons, graelles i moltes brases van permetre a veïns i curiosos, gaudir de unes castanyes calentes, acompanyades de moscatell, tot apropant als joves nouvinguts a la gent del barri, xerrant i descobrint-se mútuament, mentre una carpa i alguns paraigües els cobrien de la pluja.

D’aquesta manera, els i les usuàries del Punt Òmnia Espai Tecnològic, del Casal dels Infants (Raval), van dur a terme el seguiment fotogràfic de l’esdeveniment. Fet que ens va servir, no només per sortir al carrer i participar de l’acte, sinó també per posar en pràctica els coneixements de GIMP, que havien adquirit durant el darrer mes. I es que no es pot negar que fent servir fotografies pròpies, la dedicació i ganes per millorar les imatges fan que allò que, els semblava tan complicat de sobte esdevingui fàcil, i sinó sempre tenien al company del costat disposat a donar-los un cop de mà.

      

Qui ens ho havia de dir que n’aprendrien tant? O que encara teníem alumnes que tot i poder modificar les fotos, no sabien com treure-les de la seva màquina? Segur que a partir d’ara no se’n oblidaran. I el ran final de festa ens va arribar de la mà d’uns boníssims beignets, típics del Senegal, cortesia del projecte Cercles!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s