Els Drets dels Infants

Els nens i nenes de la Fundació Social del Raval, del grup de mitjans, celebren al Espai TecnològicPunt Òmnia del Casal dels Infants (Raval), el dia mundial dels drets de la infància, duent a terme una activitat de dibuix col·laboratiu amb una eina on-line anomenada FlockDraw, amb la qual han realitzat, per parelles, un dibuix que simbolitza cadascun dels seus drets com a infants, tot fent ús d’Internet i de la seva gran imaginació. Durant l’activitat, es van realitzar diversos roleplaying, en els que els nenes i nenes analitzaven i comentaven que significava cadascun dels seus drets.

Ara es pregunten perquè hi ha infants als que els passen coses que no els haurien de passar? perquè no es fa res per evitar-ho i com es possible que hi hagi infants que treballin, que no puguin anar a l’escola, jugar i divertir-se, tenir una nacionalitat o una família, que passin gana quan es llença molt menjar i es limiten les produccions per poder treure’n majors beneficis econòmics.

A més van realitzar un taller, construint un memory que els permetes jugar als seus drets, tot donant lloc a nous drets infantats per ells mateixos, a partir dels materials de suport obtinguts a Amnistia Internacional.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s