El rei Carnestoltes va agafar el microfon i va dir…

Us heu de disfressar de dents, boques i bacteris, sanes o corcades per celebrar el Carnaval, qui no es disfressi … farà deures tot l’estiu!! Tots els nens i nenes del AEIRaval corrien amunt i avall, i cosint cosint, i pintant pintant, van cosir i pintar els seus vestits.

Quan ja els havien cosit i pintat, van anar a la rua del Carnaval i el rei Carnestoltes els va dir, ho heu fet molt bé però ara us heu de disfressar de… respalls de les dents!!! qui no es disfressi … farà deures tot l’estiu!! Tots els nens i nenes del AEIRaval corrien amunt i avall, i cosint cosint, i pintant pintant, van cosir i pintar els seus vestits.

Quan ja els havien cosit i pintat, van anar a la rua del Carnaval i el rei Carnestoltes els va dir, ho heu fet molt bé però ara us heu de disfressar de… dentífrics!!! qui no es disfressi … farà deures tot l’estiu!! Tots els nens i nenes del AEIRaval corrien amunt i avall, i cosint cosint, i pintant pintant, van cosir i pintar els seus vestits.

Un dia els infants es van enfadar amb el rei, no volien corre i obeir ordres a toc de xiulet, ells volien ser nens, anar a l’escola, divertir-se, aprendre i jugar amb els amics. Per això van decidir, que cremarien al Rei, però celebrarien un cop l’any en record seu la gran festa del carnaval, amb rues, batucades i molta música per ballar. Tothom es disfressaria però ho podria fer del que volgués!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s