Vaga General amb ulls d’infant

Els nens i  les nenes del grup de mitjans del Casal Infantil Centre Cívic Drassanes, desenvolupen còmics on line amb Stripgenrator per parlar de la Vaga General. Com les veuen i enten? Fins quin punt els afecten els inputs que reben a casa, amb la família, a l’escola, dels mestres o amb els amics al pati?

Potser podríem pensar que per a molts només és un dia de festa, no van a l’escola, podran gaudir dels seus familiars, sortiran al carrer, oblidaran per unes hores els deures o els seus problemes, en resum. Es podran comportar com a nens més que mai. Per això al Pun Òmnia del Espai Tecnològic, ens vam proposar esbrinar, que passaria, si dibuixéssim una Vaga? Quins missatges ens donaria la infància si no els donem consignes? Seran capaços amb només 7, 8 i 9 anys de representar quelcom que se li sembli?

Aquest és el resultat, en format vídeo d’una tasca realitzada íntegrament per ells. Desitgem que la mireu amb els mateixos ulls com ho em fet nosaltres.

No deixa de sorprendre que amb la seva edat, ja tenen clar el que molt sovint es veu en elles, interessos, formes de pensar diferent, advertència que aquesta no servirà per res, vandalisme, autoritat, tot tipus de col·lectius participant, diferents formes de entendre els seus resultats, etc. El cert és que tenen molta capacitat per associar conceptes i fets, tot relacionant-los entre ells.

 

Grup de Mitjans Centre Cívic Drassanes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s